АНАБЕЛА НА ЛЕКОВИМА: У депресији због Луне, Андреј је моли за опроштај

Novosti online

недеља, 23. 09. 2018. у 16:11

АНАБЕЛА НА ЛЕКОВИМА: У депресији због Луне, Андреј је моли за опроштај
Певачица је данима на лековима и у депресији због скандала који њена ћерка прави у ријалитију и што пати за Слободаном Радановићем
Певачица је данима на лековима и у депресији због скандала који њена ћерка прави у ријалитију и што пати за Слободаном Радановићем. Истовремено проблеме јој прави супруг Андреј Атијас, којег је пријавила за продично насиље и избацила из стана, али он не бира средства да је приволи на помирење.

Певачицу Анабелу Атијас потерао је малер откада јој је ћерка по други пут ушла у ријалити. Иако се није слагала са том њеном одлуком, ипак није желела да је спутава, а због тога сада плаћа данак. Осим што не може да је гледа како прави скандале и будалу од себе патећи за Слобом, она је у потпуном шоку шта јој се догодило са супругом Андрејем Атијасом коју је насрнуо на њу.

– Анабела је већ данима на лековима и не устаје из кревета. Не жели никога да види и плаче нон-стоп. Преживљва прави пакао због Луне и Андреја. Све ју је то дотукло, нарочито што је због Луне и напада да је љубавница била на мети осуде претходних годину дана, а све се сада наставља. Тешко јој је јер не може више да гледа дете како пати и грца у сузама и нервном растројству у ријалитију, а с друге стране она сама има проблеме у браку – каже наш извор близак певачици и додаје:

Андреј јој долази на врата, моли за опроштај

– Након инцидента, она је избацила Андреја из стана, али он на све начине покушава да се помири са њом. Уплашена је шта би могао да уради, нарочито када се напије јер је свесна како тада размишља. Свесна је да он зна да она нема ко да је заштити, а у стану је са две ћеркице. Анабела је последњих годину и по дана доживљавала различите сцене када је Андреј у питању јер се није трезнио ни дању, ни ноћу. Сада је још горе, пијан јој долази на врата, лупа у пола ноћи и шаље свакакве поруке. Не знам како да јој помогнем, нити једе, нити пристаје да потражи помоћ. Пије лекове на своју руку.

Анабели највише помажу бивши муж Гаги и једна старија госпођа.

– Гаги долази свакодневно, брине о њиховој ћеркици Нини, али и о Бланкици, коју Анабела има са Атијасом. Дигао је руке, па само одрађује обавезе и иде у куповину. Жена која долази да чисти кућу каже да је никада такву није видела, да у њеном браку са Андрејем већ дуже време не функционишу ствари, али да је највећи проблем алкохолизам. Пре него што се догодио инцидент са Андрејем, она је хтела да тражи од “Пинка” да омогуће Луни разговоре са њеним психијатром и да јој промене дозу лекова ако је потребно. Криви себе што је није спречила да уђе у ријалити, уплашена је да ће Луна после неколико нервних напада потпуно изгубити живце и да јој повратка у “нормално стање” неће бити – каже певачицина пријатељица, која је забринута.

Уплашена за ћеркино здравље

– Свашта је она преко својих леђа претрпела, ни са Гагијем јој није био сладак брак, али ово сада ју је дотукло. Заплела се као пиле у кучине. Брине за Лунино здравствено стање, а с друге стране не зна шта ће да ради с мужем. Свесна је да се он неће променити и да ће сукоби бити све озбиљнији, али она стално има потребу да некоме припада и бојим се да ће због тога попустити и тако направити грешку.

Анабела није желела да одговара на наше позиве и поруке, а Анреј нам је кратко поручио да покушава да се помири са њом и да тренутно не живи у породичном стану.

– Знам да је њој тешко и да јој смета скандал који сам изазвао јер има довољно проблема и без тога, али верујем да ће ми пружити шансу. Не желим да лажем, па да кажем више нећу пити ни кап алкохола, али свакако ћу смањити јер желим да сачувам породицу – тврди Андреј.

Анабела и Гаги не раде због Луне

Поред проблема које има због ћерке и супруга, Анабела је у тешкој финансијској ситуацији.

– Њу ретко ангажују да пева, Гаги у томе не може да јој помогне, док је Андреј прилично неозбиљан. Након што се свађала због Луне у првој сезони “Задруге”, више није добила ниједан позив за наступ – каже наш извор.

Причу певачицине пријатељице у једном тренутку потврдила је и Луна, која се шапатом јадала Влади:

– Морам да пазим како се понашам. Моја мама због тога трпи. Моји родитељи не раде због мене, знаш ли колико ме то боли јер не могу да раде зато што сам ја урадила то што сам урадила.

Извор: Стори.рс

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Radojko

23.09.2018. 23:05

Jadna Anabela bas mi je zao.Nadam se da ce da direktno prenose scene iz njenog stana kada pije lekove, pati i boluje.To narod trazi.