АНДРЕЈ АТИЈАС ПОСЛЕ СКАНДАЛА ОТКРИО ПРАВУ ИСТИНУ: Отишао сам из стана, обманули смо јавност

Novosti online

петак, 14. 09. 2018. у 21:15

АНДРЕЈ АТИЈАС ПОСЛЕ СКАНДАЛА ОТКРИО ПРАВУ ИСТИНУ: Отишао сам из стана, обманули смо јавност

foto Facebook

Андреј каже да су Анабела и он у договору обманули медије да су после сукоба остали у истом стану на Кошутњаку са њиховом ћерком Бланкицом и Анабелином ћерком Нином
Супруг Анабеле Атијас, Андреј Атијас, који је у уторак увече у алкохолисаном стању извршио породично насиље над певачицом, три дана након тога је решио да призна да нису говорили истину у досадашњој комуникацији са медијима.

Андреј каже да су Анабела и он у договору обманули медије да су после сукоба остали у истом стану на Кошутњаку са њиховом ћерком Бланкицом и Анабелином ћерком Нином, коју има из брака са Гагијем Ђоганијем.

– После сукоба, односно после скандала за који сам крив, отишао сам из стана. Рекли смо вам да смо заједно да бисмо спречили писање о скандалу. Оно што морам да опет нагласим је да нисам извршио физичко већ само вербално насиље над супругом Анабелом и свима који су ме чули те вечери. Био сам прегласан и драо сам се као магарац. Анабела ме стишавала јер сам вриштао зато што ми је пијаном све сметало. А попио сам са старим друштвом више него што је требало. Моје, а не Лунино куче, ме изнервирало јер се попи*кило где није требало, може ли глупљи разлог бити. Анабела ме стишавала због деце и комшилука, али ја сам био неразуман. Неко од комшија је позвао полицију и они су дошли. Полиција је написала пријаву против мене за нарушавање јавног реда и мира и вероватно ћу бити новчано кажњен. Анабела апсолутно није крива ништа – рекао је Андреј.

Андреј не жели да каже да ли је из стана на Кошутњаку отишао код мајке у Панчево, али, како каже, покушава да убеди певачицу да му опрости.

– Кад се супружници посвађају, то не значи да је њихов брак готов. Тако је и у нашем случају. Анабела и ја нисмо прекинули комуникацију. Знам да је њој тешко и да јој смета скандал који сам изазвао јер има довољно проблема и без тога, али верујем да ће ми пружити шансу. Сигуран сам да никоме није рекла да ће да се разведе. Ми комуницирамо и Анабела је за мене најбољи човек на свету, супер пријатељ и супер љубавник – каже он.

Иако му је алкохол порок, а због пијанства је и био насилан, Андреј каже да ће покушати да у што мањој мери конзумира алкохол, али да не може да обећа да ће га се скроз одрећи.

– Не желим да лажем, па да кажем више нећу пити ни кап, али свакако ћу смањити јер волим Анабелу и желим да сачувам породицу – завршио је Атијас.

story.rs

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Radojko

14.09.2018. 22:05

Pa ajde sto pije, ali sto obmanjuju javnost to je necuveno.Ja sam bio sokiran kad se to kuce upiskilo i kad je policija dosla da ga hapsi.Pa lepo je Anabela rekla da ima dovoljno problema i sad jos i ovo, a kako se sad Luna dalje kroz zivot bez Atijasa sto kod mame ode u Pancevo sa svojim kucetom.Molim Vas izvestavajte nas i dalje o ovom svetu.