Џон Хам би радо био Бетмен, ако му понуде (ВИДЕО)

Новости Онлине

14. 09. 2018. у 12:54

Џон Хам би радо био Бетмен, ако му понуде (ВИДЕО)

фото Епа

Џон Хем, кога најбоље знамо као маркетиншког мага Дона Драпера у серији "Mad Men", признао је да би радо огрнуо Бетменов плашт - под одређеним околностима

Џон Хам, кога најбоље знамо као маркетиншког мага Дона Драпера у серији "Mad Men", признао је да би радо огрнуо Бетменов плашт - под одређеним околностима, пише IGN Adria.

У интервјуу "In Depth With Graham Bensinger" (који преноси The Hollywood Reporter), Џон Хам је упитан да ли је свестан гласина и надања фанова да ће постати Бетмен - успели су да му извуку какав-такав одговор:

"Зависи од сценарија, каква је прича," каже Хам. "Огроман сам фан стрипова, одувек сам био, читам их од своје девете године, па и раније. И прилично сам упознат са материјом. Волим тај жанр и волим када се одради како треба... тако да зависи од приче. Све на крају зависи од приче."

Прочитајте још - Џон Хам се поново спомиње као будући Бетмен

Хам такође објашњава да му нико није још понудио улогу, био он заинтересован или не:

"Слушам те гласине о мени као Бетмену још од прве сезоне серије "Mad Men"," каже Хем. "Али никада нисам разговарао са неким на ту тему. А седео сам у истој просторији са типовима који одлучују о томе, и никада ми нису понудили нешто. Мислим да интернет жели оно што жели и да бих се вероватно уклопио у костим. Морао бих много да вежбам, што ми није омиљено, али ако се напише нешто заиста добро и неко дође и пита ме желим ли - зашто да не?"

Ипак, званични Бетмен је још увек Бен Афлек, упркос свим гласинама о његовом "културном" одласку из ДЦ-а, али то не значи да ће се појавити у овој улози у следећем филму о Мрачном Витезу,The Batman редитеља Мет Ривса.

Поред Бетмена, када смо већ код одлазака глумаца, Warner Bros. више нема ни регуларног Супермена - Хенри Кавел је такође напустио ДЦ, бар док се не докаже супротно.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације