ДУШИЦА ЈАКОВЉЕВИЋ: Најгоре је кад ми напишу - Имаш женско дете, све ће ти се вратити

Новости онлине

недеља, 02. 09. 2018. у 09:24

ДУШИЦА ЈАКОВЉЕВИЋ: Најгоре је кад ми напишу - Имаш женско дете, све ће ти се вратити
Пре само десетак дана водитељка је гостовала у емисији “Рада сам” и отворено причала и о не тако лепим ситуацијама које је доживљавала
Домаћа јавност шокирана је експлозијом која се догодила у суботу ујутру у Београду у Улици Љутице Богана, а у којој је у потпуности уништен џип који је возила водитељка Телевизије Пинк Душица Јаковљевић.

Подсетимо, од силине удара попуцали су прозори наоколним зградама, а на сву срећу нема повређених. Екипа хитне помоћи превезла је водитељку Душицу Јаковљевић до болнице “Драгиша Мишовић” на Дедињу. Душица је била видно потресена и у сузама, али је брзо напустила ову здравствену установу.


Полиција је са псима претражила локацију и утврдила да у близини не постоје друге експлозивне направе. Такође, форензичари су обавили увиђај како би пронашли одређене трагове на основу којих би се идентификовале особе које су поставиле бомбу испод аутомобила.


Када је недавно, пре само десетак дана гостовала у емисији “Рада сам” колегинице Раде Раденовић, Душица Јаковљевић отворено је причала и о не тако лепим ситуацијама које је доживљавала и том приликом открила да су јој неколико пута гребали аутомобил.

Ја ћу рећи да ми је после једне емисије на аутомобилу неко… Неко, не могу да докажем ко, јер немам доказе, али неко ми је изгребао лево криво мог аутомобила. Опет ми је неко пар дана касније исто кључем нацртао срце на вратима, тако да браво за креативност. Мислим да је све то отишлио предалеко у том смислу – изјавила је тада Душица у емисији "Рада сам".


Такође, пре неколико месеци неко је направио и умрлицу на којој је била Душица Јаковљевић, а тада је водитеља желела да подигне кривичну пријаву против НН лица. Душица је морала да својој малолетној деци тада да објасни о чему се ради, а лажна умрлица направила јој је велики проблем.

– Једном сам имала ситуацију… Сад ми је жао што нисам отишла у полицију, јер нисам имала времена. Знаш шта је најгоре када напишу: “Имаш женско дете, све ће ти се вратити” – додала је водитељка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

Aleksa

02.09.2018. 10:35

Nije moje da sudim ili kritikujem, samo pitam,kako moze majka da ima decka kriminalca tj. "kontraverznog biznismena" i to jos stabilnu emotivnu vezu? Ko je tu lud? Da li novinari koji ulepsavaju stvari ili drustvo koje je izgubilo sve moralne kriterijume? Ljudi se vrednuju po tome kako izgledaju i koliko cega imaju oko sebe. Sve se svelo na brojke. Materijalizam je pojeo sve ljudsko ako su to ikada imali?

Деки

02.09.2018. 10:45

Колико наших квалитетних новинара вози џипове? Да не помињем и водитељке... Поштедите нас овог полусвета.

Zoon

03.09.2018. 07:02

Onda i jeste napad na tebe. Takav život živiš, takav život i reklamiras u emisijama na Pinku. Da nisi takva kakva jesi nikada ne bi prihvatila da vodiš emisiju koja uništava i degeneriše omladinu pa i čitavu naciju. Tako da ništa ovo nije posebno cudno, već treba ispitati voditeljku