No Borders Orchestra на турнеји Balkan Season (ВИДЕО)

Танјуг

уторак, 14. 08. 2018. у 22:54

No Borders Orchestra на турнеји Balkan Season (ВИДЕО)

YouTube

"No Borders Orchestra" (НБО), ансамбл у коме свирају врхунски професионални музичари са простора бивше Југославије, од 17. до 22. августа биће на турнеји
БЕОГРАД - "No Borders Orchestra" (НБО), ансамбл у коме свирају врхунски професионални музичари са простора бивше Југославије, од 17. до 22. августа биће на турнеји, у оквиру које ће свирати у Будви, Призрену, Сарајеву и Београду.

Оркестар ће наступити 17. августа у Будви (Град Театар), 18. августа у Призрену (Lumbardhi Cinema), 20. августа у Сарајеву (Дом армије) и 22. августа у Београду (Центар за културну деконтаминацију).

Овогодишњим концертима "No Borders Orchestra" започиње пројекат "Balkan Season", у оквиру кога ће сваке године ићи на регионалну летњу турнеју.

Као солисти ће се представити виолиниста Станко Мадић и виолиста Саша Мирковић, а концертима ће дириговати Премил Петровић, уметнички директор НБО.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Беч догодине домаћин Евровизије?

Врхунски квалитет оркестра је директан одраз онога што НБО верује да Западни Балкан, али и Европа, могу постићи само када су уједињени толеранцијом, поштовањем различитости и заједништвом.

Зато ће "No Borders Orchestra" заједно са сарајевском организацијом "Мали Мозарт", која се бави музичком едукацијом деце, одржати 20. августа у Сарајеву радионицу за децу и младе од 12 до 18 година посвећену сарадњи и пријатељству у музици и друштву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације