БАЊАЛУКА - Халид Муслимовић, познати певач народне музике, саслушан је у полицији због сумње да је нанео повреде 45-годишњој жени, а потом јој запретио да ће је ”појести мрак”.

Како је потврђено ”Новостима” истрага је покренута након што је Соња Б. (45) пријавила полицији да ју је Муслимовић напао 27. јула између два и три часа у Козарцу, код Приједора, док су се аутомобилом возили за Бањалуку, где она станује.

- Жена је пријавила да ју је Муслимовић након вербалне препирке напао и више пута изударао по лицу и телу. У пријави се наводи да ју је по доласку у Бањалуку избацио из аута и када му је рекла да ће га пријавити полицији Муслимовић је потпуно одлепео и запретио јој да с њим не сме да се игра, да ће ”возати у гепеку”, те да ће ју ”појести мрак” - рекао је извор из полиције.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Kroacija rekords objavila najveće hitove Halida Muslimovića

Портпарол ПУ Бањалука Марија Маркановић потврдила је да је пријава запримљена.

- Полицијски службеници поступили су по пријави и испитали су лице Х. М. (57) из Приједора. Након комплетирања предмета против њега ће бити достављен извештај Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци - рекла је Маркановић.

Како сазнајемо Муслимовићу се на терет ставља да је починио кривична дела наношење телесних повреда, те угрожавање сигурности.