ЗЛАТАРФЕСТ: Тропико бенд приредио спектакл

А.Ровчанин

28. 07. 2018. у 09:06

ЗЛАТАРФЕСТ: Тропико бенд приредио спектакл

Фото А. Ровчанин

У петак вече, током друге ноћи “Златарфеста”, пред више хиљаде посетилаца феноменалан концерт на градском тргу одржао је један од најпопуларнијих бендова у Србији, Тропико бенд

У петак вече, током друге ноћи “Златарфеста”, пред више хиљаде посетилаца феноменалан концерт на градском тргу одржао је један од најпопуларнијих бендова у Србији, Тропико бенд.

Хитове Заувек твој, Мислићу на тебе, Бојим се, Заборави, Ону моју у глас са фронтменом Тропика, Александром Сашом Цветковићем, до иза поноћи певали су млади из готово свих делова Златиборског округа, који су дошли у град на падинама Златара. Одмах након наступа популарни певач за “Вечерње новости” је казао да је одушевљен како га је публика прихватила у Новој Вароши где до сада није наступао.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Počinje "Zlatarfest"

- Пресрећни смо како нас је публика прихватила, од прве песме кренули су да певају са нама у глас. Заиста наступ за памћење, са пуно емоција – казао је популарни Сале Тропико. Он није крио ни то да је одушевљен планином Златар коју је данас први пут посетио.

- Чист ваздух, љубазни домаћини и укусна храна, Златар ми се заиста свидео, за кратко време које сам провео овде. Мислим да је права планина за одомор и сигурно ћу поново доћи – казао је Сале.

Пре Тропико бенда, у четвртак је концерт имала фолк певачица Дара Бубамара, док је субота вече предвиђена за београдски бенд Трибуте Бијело Дугме.

Нова Варош слика 1 Од прве до последње песме у глас са Тропико бендом певало је више хиљада младих у Новој Вароши

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације