У ОКВИРУ традиционалног модног догађаја "Београдске модне ноћи", амбасада Сједињених Америчких Држава и модна агенција "Фабрика", трећу годину заредом представиле су моделе америчких креатора високе моде. Гламурозна колекција дизајнерке Шери Хил недавно је приказана гостима "Америчке модне ноћи" у резиденцији амбасадора Кајла Скота на Дедињу. Шери, девојка из Оклахоме која је каријеру почела правећи хаљине за матурске вечери, прославила се креацијама за такмичења лепоте. Њени раскошни модели могу се купити и у Београду, каже, за "Новости", креаторкин блиски сарадник Клод Јамбрушић.

Прочитајте још: Брена блиста у љубичастој хаљини и ужива у друштву Филипове и Александрине маме, док се Боба хлади лепезом

- Осим светских звезда, носе их и неке од најпознатијих српских певачица, попут Лепе Брене, Цеце Ражнатовић, Северине и оперских певачица - открива нам Клод, који је на ревији представио своју последњу линију наочара за сунце.

У прелепом амбијенту баште резиденције америчког амбасадора, у моделима Шери Хил уживали су бројни гости из света дипломатије и јавног живота, међу којима и Јадранка Јовановић, Дејан Савић, Бисера Велетанлић, Сузана Манчић, Тања Петернек, Тамара Алексић, Неда Тодоровић и Здравко Шотра, Мадлена Цептер и многи други.