Рок се вратио у Београд: Неверне бебе, YU група и Кербер запалили Таш!

03. 06. 2018. у 17:57

Рок се вратио у Београд: Неверне бебе, YU група и Кербер запалили Таш!

Фото Н. Скендерија

Фестивал који полако осваја срца љубитеља добре музике, “Impero Music Week” синоћ, другог фестивалског дана, окупио је рок саставе

Фестивал који полако осваја срца љубитеља добре музике, “Impero Music Week” синоћ, другог фестивалског дана, окупио је рок саставе “Неверне бебе”, “YU групу” и “Кербер” који су четири сата забављали публику на Ташмајдану.

“Неверне бебе” синоћ су нешто после 21 час отвриле друго вече , сада већ, познатог фестивала, песмом “У безнађу”. Пред сам почетак наступа, фронтмен овог, већ деценијама, веома слушаног састава, Милан Ђурђевић истакао је значај “Impero Music Week-а”:

- Феноменало је што лето почиње на овакав начин, на Ташмајдану су одржани највећи рок концерти протеклих 30 година. Рок музика је у опозицији, покушавамо да утичемо на људе да уређују сопствену стварност у односу на своје потребе. Нама људи верују, нама је 25 година бенда и иза нас је 2.200 концерата. Ово је први концерт у обележавању јубилеја, снимамо и документрарни филм о бенду- истакао је Ђурђевић.

YU група” наступила је следећа и публику је бацила у транс. Драги Јелић, један од певача овог састава рекао је да је био врло узбуђен пред наступ на стадиону Ташмајдан, пре свега због тога што се група вратила на ово место после 25 година.

- Морам признати да нам је ово тек други наступ на Ташу у последњих 25 година. Када је Петар дашао у наш бенд, свирао је први концерт управо овде, у јуну 1993. године. Младима смо увек били на услузи и све ове године смо покушавали да им презентујемо искреност, поштење и љубав према људима. Због тога и трајемо више од пола века. - рекао је Јелић непосредно пред свирку на Ташу.

За крај, састав из Ниша чије наступе домаћа публика не пропушта, група “Кербер” довела је атмосферу до усијања и показала да је рок и даље један од најботнијих музичких праваца у Србији.

“Неверне бебе”


Фестивал “Impero Music Week” вечерас затвра своје капије насупима популарних извођача из ’90-их. Обожаваоци доброг денса већ су купили карте како би поново чули звезде попут: Dr. Iggy-а, “Beat Street”, Ивана Гавриловића, “Б3”, Груа и “Moby Dick-а”, док ће се у паузама публици представити ди-џеј Ђука.


“Кербер”
“YU група”

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације