ПРЕМИЈЕРА филма „ Deadpool 2" само што није, а најпознатији антихерој већ побира позитивне оцене светских критичара. Дугоишчекивани наставак филма „Deadpool" стиже у домаће биоскопе у четвртак, 17. маја, а наш глумац Стефан Капичић, који тумачи лик Колосуса у истоименом филму, стиже у Београд директно са премијере у Њујорку.

Стефан Капичић ће се, у друштву пријатеља и породице, поклонити домаћој публици на специјалној пројекцији филма 17. маја у 20часова у Комбанк дворани.

Мислим да имамо наставак апсоултно достојан првог дела са много више акције и смеха. До сада је кроз најаве приказано врло мало конкретне приче, па људи још увек немају појма шта их очекује. А очекују их неке ствари које ће након премијере постати антологијске," најављује Капичић.

Глумачку екипу филма чине Рајан Рејнолдс, Морена Бакарин, Џош Бролин, Стефан Капичић, Брајана Хилдебранд, Т.Џ. Милер, Еди Марсан, Зази Битс, Лесли Угамс, Каран Сони и Џулиан Денисон.

Сценарио потписују Рет Рис и Пол Вреник, сценаристи првог „Deadpool" филма. Рајан Рејнолдс се овог пута нашао и у улози косценаристе и продуцента филма.


ФИЛМСКИ ПОНЕДЕЉАК

Понедељак је у реновираном Дому синдиката - Комбанк дворани од сада резервисан за попусте на филмску забаву. Под називом „Филмски понедељак" , сваког првог радног дана у недељи у новом амбијенту можете остварити попусте на цену карата за све пројекције. За све посетиоце омогућен је и бесплатан Лоyалитy програм намењен свим генерацијама.