ПОСЛЕ наступа у Мајамију, Њујорку, Скотсдејлу и Сент Луису, Александра Радовић је сјајним концертом у "Коперникус центру" у Чикагу пре неколико дана завршила прву америчку турнеју "Царство". Певачица чаробног гласа је после треће песме подигла на ноге публику која је с њом углас певала старе хитове, али и песме са актуелног албума "Царство". У Александрином наступу у Мајамију уживао је и бивиши српски тенисер Ненад Зимоњић, а после концерта у Чикагу, Радовићева није крила одушевљене због изузетно успешне турнеје.


ПРОЧИТАЈТЕ И:Vasil Hadžimanov: Kako od "ne" napraviti "da"


- Први утисак је да је људима фалила оваква музика и по њиховим реакцијама видим да су срећни - рекла је Александра. - То је добар знак за све који се баве поп музиком јер могу и овде да имају концерте. Драго ми је што су људи овако реаговали, што је свуда била добра атмосфера и што су расположени изашли са концерта. Трудим се да ми сет-листа на наступима буде иста, да певам и старе и нове песме. Изненадило ме је и обрадовало што публика зна нумере и са мог новог албума. Људи обично долазе на моје наступе по препоруци пријатеља, ако је сада било добро, сигурно ће следећи пут бити још више пријатеља.

После америчке турнеје, Александру очекују наступи у Србији и региону, али и интензивнији рад на новом албуму чији се излазак очекује на јесен.