Руски дом чека романтичаре

В. Н.

недеља, 04. 03. 2018. у 07:15

Руски дом чека романтичаре

Фото промо

Концерт тенора Славка Николића 6. марта у Београду. Две карте за најбржег читаоца који данас у 13 часова позове број 011/3028-154

СРПСКИ тенор Славко Николић, који је гласом освојио публику у више од сто градова Србије и Европе (Париз, Лондон, Беч, Москва, Будимпешта...), одржаће 6. марта у Руском дому у Београду концерт са “Последњим романтичарима”. Биће то Славков 10. наступ у Руском дому, а на репертоару ће бити песме које воли да изводи.

Прочитајте још: Тенор промовише "Светске хитова"

- Певаћу најлепше наполитанске, шпанске, грчке, руске и мексичке песме, француске шансоне, арије из мјузикала и оперета и дуете са младим сопраном Аном Станковић - рекао је, за “Новости”, Славко Николић. - Помоћи ће ми “Последњи романтичари” - пијаниста Миодраг Чолаковић и Петар Голубовић који свира мандолину, бузуки, балалајку, гитару и хармонику. Реч је о атрактивном двочасовном програму са светским хитовима и изненађењима. Каваљери би могли, уместо руже која ће увенути, да доведу своје даме на концерт и испуне душу чистом и позитивном енергијом и емоцијама.

Прочитајте још: Рокери - диск џокеји

Николићев наступ у Руском дому биће уједно и промоција његовог албума “Un amore cosi grande” (“Једна љубав тако велика”), снимљеног на његовом прошлогодишњем концерту у Коларчевој задужбини, а који ће моћи да се купи пре и после концерта на улазу у дворану. А најбржи читалац нашег листа који данас у 13 часова позове број 011/3028-154, добиће две карте за Славков јубиларни концерт у Руском дому.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације