НОВА, овогодишња документарна серија Мodel squad (у слободном преводу "Тим модела"), која прати супермоделе док освајају једну од највећих престоница моде, Њујорк, преставиће нам се специјал епизодом, под називом Model Squad: Fashion Week (Тим модела: Недеља моде), вечерас у 22.00 на каналу Е!

Кроз осам једночасовних епизода, које ће бити приказане крајем године, видећемо најатрактивније супермоделе данашњице, међу којима су Данијела Брага, Оливија Кулпо, Хана Фергусон, Пинг Хуе, Нејдин Леополд, Каролин Лоу, Ешли Мур, Шанина Шајк и Девон Виндзор, док освајају једну од највећих престоница моде. Након што су красиле насловне стране магазина "Вог" и "Спортс илустрејтед", снимале кампање за "Балмен" и "Живанши" и биле део чувене ревије "Викторијас сикрет", ове даме фуриозно су преузеле свет моде. Ипак, морамо имати на уму и то да оне нису постале успешне без напорног рада, посвећености и истрајности.

Ова америчка серија нуди аутентичан садржај који приказује манекенке док уче како да живе, воле и да освоје Велику јабуку, уз осврт и на емотивне ситуације које су неизбежне у њиховом комплексном свету.

- Наше девојке су као веома младе оствариле невероватан успех - рекла је Ами Интрокасо Дејвис, извршна потпредседница за развој и продукцију канала Е! - Серија даје гледаоцима ексклузивно седиште у првом реду. Одатле се види како се врхунски модели надмећу, али и подржавају једни друге кроз тријумф и изазове високе моде, која је под великим притиском.

ПАРТНЕРСТВО

СЕРИЈАЛ је настао у продукцији Trooper Entertainment, у сарадњи са Lionsgate, и у копродукцији са IMG.

- Одушевљени смо што ћемо продужити партнерство са Е! - рекла је Џенифер О'Конел, извршна потпредседница алтернативних програма Lionsgate. - Под вођством извршног продуцента Дејва Кеплана, Мodel squad представља оно што Lionsgate тражи као алтернативни програм и ради с најбољима у послу, у овом случају са женама које су у врху модне индустрије.