Гоца и Ивана још жаре

С. Б.

24. 07. 2017. у 08:52

Гоца и Ивана још жаре
"Тап 011" звезде музичког фестивала "Ђурђево отвореног срца". Више од 3.000 људи уживало у концерту до један сат после поноћи

МУЗИЧКИ фестивал "Ђурђево отвореног срца", који је у организацији удружења "Уједињене боје звука" одржан за викенд у Ђурђеву, селу у општини Жабаљ, обележио је целовечерњи концерт београдске групе "Тап 011", која је наступила у оригиналном саставу. Више од 3.000 љубитеља добре забаве уживало је у представи бенда који и даље жари и пали као и у време највеће популарности деведесетих.

Предвођени Гоцом Тржан и Иваном Петерс, "таповци" су наметнули ритам за плес и хорско певање с публиком, коју чак ни летњи пљусак није отерао са спортског полигона у Ђурђеву. Наравно, уследио је и бис, на радост посетилаца, па је концерт завршен час после поноћи.

- У Ђурђеву сам више домаћин него гост, јер ми кумови живе ту, па често побегнем из града код њих - рекла је Гоца Тржан, за "Новости", после концерта, док је стрпљиво са фановима позирала за селфије и фотографије. - Сви у бенду су срећни што смо били носиоци фестивала уз Ли Мена, и што смо разменили енергију са сјајном публиком и дивним људима. Требало би да се негују управо мала места, јер је сваки концерт у њима доживљај и за извођаче и за посетиоце. Увек ми је пуно срце када наступамо.

Гоца је потврдила да се "таповци" не окупљају често, већ само када их ангажују:

- Наша љубав иде тамо где певамо. Волимо свој посао и публику, наступамо ретко, али, видело се, било је одлично, и нама на бини и публици на спортском терену. Хвала свим Ђурђевчанима и њиховим гостима, а посебно Марију Тртићу и Немањи Отићу, организаторима предивне манифестације, што су нас угостили као најрођеније.

Она је такође додала да је њен наредни наступ на "Данима лудаје" у Кикинди и да тренутно више времена проводи на "точковима него на ногама".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Hajder

24.07.2017. 13:55

Vrhunski provod na selu uz bezaboravan bend sto pokazuje da i na selu treba zabave i dobrih svirki.