НА концерту 14. марта у новобеоградском Белекспо центру, Дејан Петровић са Биг бендом одсвираће своје најпознатије композиције и обраде светских и домаћих хитова, али ће подсетити публику и на краљицу јужњачког мелоса Уснију Реџепову. Мајстор трубе свираће велики хит преминуле певачице “Само песма зна”.

- Жеља нам је да живот и дело људи попут Усније никада не буду заборављени, а ово ће бити наш мали допринос сећању на њу и сјајне песме које је за собом оставила - рекао је Дејан Петровић, који ових дана приводи крају пробе за музички спектакл у Београду. - На свим нашим концертима публика игра од првог тренутка, па ћемо дати све од себе да тако буде и сада. Сам простор је такав да људи могу да се опусте, да попију пиће и запале цигарету несметано док уживају уз музику у амбијенту који ће те вечери многе подсетити на највећу кафану на свету.

За концерт Дејана Петровића влада велико интересовањео, о чему сведочи и податак да је ВИП сектор проширен две недеље пре концерта. Упркос повећаном броју места, остало је свега још неколико улазница за места најближа бини.