НЕЛЕ КАРАЈЛИЋ ОТВОРИО ДУШУ АМИЏИЋУ: Све о помирењу са Кустом

В.Н.

06. 12. 2016. у 10:10

Више од две године рок музичар, композитор, глумац и писац Ненад Јанковић, познатији по надимку др Неле Карајлић, није разговарао са пријатељем и колегом - српским режисером Емиром Кустурицом

НЕЛЕ КАРАЈЛИЋ ОТВОРИО ДУШУ АМИЏИЋУ: Све о помирењу са Кустом

ВИШЕ од две године рок музичар, композитор, глумац и писац Ненад Јанковић, познатији по надимку др Неле Карајлић, није разговарао са пријатељем и колегом - прослављеним српским режисером Емиром Кустурицом. О њиховом помирењу, али и о родном Сарајеву, који је прошле године посетио после 23 године и том приликом подигао велику прашину, новој представи и могућности окупљања оригиналне поставе "Надреалиста", Карајлић ће први пут говорити у емисији "Амиџи шоу" (Пинк, 22.30).

Глумац Ненад Окановић мораће да се опроба у многобројним изазовима које је за њега припремио Огњен Амиџић, али ту забави није крај. Водитељ ће угостити и Снежану Нешић, која је, захваљујући Стефану Ђурићу Расти и његовом притиску на златни тастер, прошла директно у полуфинале шоу-програма "Ја имам таленат". Гост емисије је и фолк певачица Катарина Живковић. Биће занимљиво чути шта она мисли о женидби свог бившег дечка Банета Јанковића, с којим је бурну романсу започела у ријалитију "Фарма". Љубитељи денс музике и једне од најпопуларнијих група из тог жанра током деведесетих видеће на окупу, после много времена од бурног развода, чланове "Фанки џија" - Анабелу Атијас и Гагија Ђоганија. Они ће код Амиџића повести и ћерку Луну, која међу младим светом важи за популарну блогерку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)