Канда, Коџа и Небојша 1. јануара у Миксер хаусу

В. Н.

29. 11. 2016. у 06:00

Канда, Коџа и Небојша 1. јануара у Миксер хаусу

Канда, Коџа и Небојша

Београдски бенд се спрема за новогодишњи концерт, који су почели као андерграунд инцидент, а постали традиција

ВИШЕ од 90 концерата широм региона одржао је у последње две године београдски бенд "Канда, Коџа и Небојша" представљајући песме са седмог албума "Воља за ноћ", па је дошло време и за нови сингл, који су назвали "Прекиди поново".

- Актуелни албум објавили смо крајем 2014. и те две године размака спонтано су постале пракса последњих десетак година. Очигледно нам такав тајминг одговара - рекао је Ненад Пејовић, гитариста бенда.

Док публика увежбава нову песму, ККН се у оквиру обележавања четврт века рада, спремају за традиционални новогодишњи концерт 1. јануара у београдском "Миксер хаусу". Пејовић наглашава како су првојануарски концерти ККН почели као андерграунд инцидент, а постали традиција:

- Почело је тако што су нас букирали за свирку у клубу "Пази школа", почетком 2005. Свидело нам се, па смо већ од следећег јануара решили да наставимо са тим термином и тако до данас. Сви се понашају некако растерећеније у тим празничним данима. Углавном са првојануарских свирки памтим насмејане људе, па нас та атмосфера обично понесе да свирамо оно што иначе у формалнијим концертним околностима не радимо, а то су нове песме, импровизације и обраде.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)