ЛЕГЕНДАРНА певачица Лепа Лукић потврдила је за “Новости” да јој се притисак стабилизовао и да се добро осећа после шока који је претрпела у суботу ујутру када је схватила да јој је стан опљачкан у току ноћи, док је она спавала у другој просторији.

- Урађено је све, била је полиција, одмах су направили увиђај, а малочас сам разговарала и са инспекторима који ће водити случај - рекла нам је јуче Лепа. - Дала сам им све податке и сада они треба да упореде отиске који су на увиђају откривени.

Баш како је и сама одмах посумњала, полиција јој је потврдила да су лопови ушли кроз терасу, која је на око девет метара висине.

- Нашли су отиске прстију са спољне стране терасе - тврди певачица.

- Лопови су шрафцигером отворили ПВЦ прозоре и тако ушли. Замислите, мислила сам да сам обезбеђена, а они су само продрли у стан. Да не причамо да је мени током целог лета та тераса отворена и никада ми није ни на памет пало да је то опасно. Вероватно су мислили да сам због организације предстојећег концерта пуна пара.

А што се тиче великог спектакла који припрема за 17. новембар у београдском Сава центру, легендарна певачица тврди да концерт не може да трпи.

- Идем редовно на пробе и желим да поручим свима који ме воле да дођу на концерт да заједно прославимо 55 година мог рада и мој нови рођендан - поручује Лепа, алудирајући на реалну опасност у којој се нашла.

БИЛО ЈЕ 90.000 ДИНАРА

ИЗ стана Лепе Лукић украден је новац, српски и канадски пасош који поседује и друга важна документа. Певачица нам открива да су јој полицајци рекла да ће на основу њиховог извештаја лако доћи до нове документације, али и да се она збунила око своте новца који је украден:

- Вероватно сам ја у оном шоку рекла да је било 900.000 динара, а било је 90.000 динара у ташни и 1.600 евра у фиоци - тврди Лукићева.