Бен Афлек: Нови филму о Бетмену зваће се - Бетмен

Бета-АП

04. 10. 2016. у 23:33

Бен Афлек: Нови филму о Бетмену зваће се - Бетмен
Бен Афлек рекао је да ће нови филм о суперхероју Бетмену који он режира и у коме игра главну улогу да се зове "Бетмен" (The Batman)

ЛОС АНЂЕЛЕС - Бен Афлек рекао је да ће нови филм о суперхероју Бетмену који он режира и у коме игра главну улогу да се зове "Бетмен" (The Batman).

Он је оставио могућност измене назива, али је рекао за АП да је "то оно с чим идемо сада". Афлек је одбацио критике о његовом дебију у улози Мрачног Витеза у филму "Бетмен против Супермена: Зора праведника" који је изашао раније ове годне.

Он је рекао за вашингтонску телевизију WTTG-TV да је то "највећи хит у његовој каријери" и да обожава тај филм. Одговарајући на већином негативе критике филма Афлек је рекао да се многима није допао његов мрачан тон. Амерички глумац је рекао да је тај тон у складу са стрипом Франка Милера "Повратак Мрачног витеза" (The Dark Knight Returns) на коме је делимично заснован. Афлек се појављује у главној улози у филму The Accountant (Рачуновођа) који излази у биоскопске дворане идуће недеље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

CORTO

05.10.2016. 09:38

Odvratno. Kako srozavaju legendarni strip. Dzeki Cen bi bio bolji Batman. I Morgan Frimen.