ПОПУЛАРНОЈ мексичкој глумици и певачици Анаи Пуенте (33) коначно ће се остварити давнашња жеља. Постаће мајка! Радосну вест некадашња звезда тинејџ теленовеле “Бунтовници” и чланица поп бенда “РБД”, са којим је 2008. два пута пунила “Комбанк арену”, саопштила је средином септембра у једном мексичком магазину. Са супругом, гувернером мексичке савезне државе Чијапас Мануелом Веласком Коељом, дуго је радила на проширењу породице, због чега је запоставила каријеру. Неки су јој због тога и замерили, јер су сматрали да је из бивше групе имала највеће шансе да загосподари светском музичком сценом, али она није марила за то. Маштала је о беби и мењању пелена.

Поносна будућа мама урадила је недавно серију фотографија са напупелим стомачићем и поручила обожаваоцима да са нестрпљењем ишчекује дан кад ће своје чедо држати у наручју.

- Пресрећна сам што са вама могу да поделим предивну вест. Ово је наш дар од Бога - обелоданила је Анаи, која је ушла у пети месец трудноће. - Све указује на то да ће бити син. Мада нас је доктор упозорио да ултразвук понекад уме да погреши, на последњем прегледу нам је открио да ћу, ипак, бити мама дечака.

И док се фанови радују због миљенице, зли језици не мирују чак ни кад је реч о певачицином благословеном стању. Наиме, злобници су приметили да јој је на фотографијама у магазину стомак већи него на оним које је тих дана качила по друштвеним мрежама, па су је оптужили да је лажирала трудноћу. Наводно је унајмила сурогат мајку, како не би покварила фигуру. Јунакиња “Двоструког живота” није се оглашавала поводом овог трача, већ је на “Инстаграму” поставила фотографију како тренира са голим стомаком и на тај начин запушила уста неверним Томама.