Српски дизајнери у Њујорку

В.Н.

петак, 26. 08. 2016. у 15:54

Српски дизајнери у Њујорку
Наши креатори на престижној “Недељи моде”, раме уз раме са највећим креаторима данашњице

РАМЕ уз раме са највећим креаторима данашњице на “Недељи моде” у Њујорку, од 11. до 15. септембра, своје креације ће представити и српски дизајнери Бата Спасојевић, Весна Милошевић и Василије Ковачев. Њима у част, Конзулат Републике Србије у Њујорку организује и овога пута свечани пријем на коме ће бити представљене креације наших дизајнера.

Иначе, “Недеља моде” у Њујорку први пут је организована давне 1943. Била је то потреба америчких купаца и новинара који нису имали могућност да путују у Париз, а данас Њујорк важи за центар светске моде. Колико је значајан овај догађај говори чињеница да је за седам дана фебруарску “Недељу моде” у Њујорку посетило више од 100.000 људи, који су држави донели више 500 милиона долара.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Ceca

27.08.2016. 02:11

Toje Lepo videti kako Su cenjeni i trazeni nasi mideli Nasi ljudi uvek Su imali lep ukus sto Se tice oblacenja Nasi kreatori imaju predivne modele Cestitam I zelim vam puno puno uspeha I ogromnu narudzbinu iz Citavog sveta porucicu IJa nesto iz Australie Ziveli !!!!