Хулио Иглесијас: Још нисам упознао Курњикову

С. Д.

недеља, 10. 04. 2016. у 10:01

Хулио Иглесијас: Још нисам упознао Курњикову

Хулио Иглесијас

Славни певач Хулио Иглесијас приватно и пословно о сину Енрикеу: Моја жена и деца, Енрикеова браћа, упознали су Ану, али ја још нисам био те среће. Његова музика се доста разликује, има свој правац и не мешам се

КРАЉ латино попа Енрике Иглесијас, који ће 10. маја одржати концерт у београдској "Комбанк арени" у оквиру турнеје "Љубав и секс", познат је по томе да приватни живот крије од јавности. У прилог томе говори и његова веза са Аном Курњиковом која многима представља енигму. Интригантно је и то да шпански поп певач за 15 година, колико је у вези са руском тенисерком, још није упознао девојку са оцем Хулиом Иглесијасом, коме је то неостварена жеља.

- Моја жена и деца, Енрикеова браћа, упознали су Ану, али ја још нисам био те среће - рекао је Хулио. - Питам се како се то није десило. Деца су ми независна, чак је и Енрикеа тешко видети јер путује по читавом свету. Ана је прелепа, а мали има добар укус за жене, на мене.

Мада се на почетку Енрикеове каријере спекулисало да га отац не подржава у послу, Хулио је временом почео да исказује поштовање према његовом раду:

- Није лако ићи истим путем којим је ишао ваш отац. Ако, на пример, играте добро тенис, то не значи да ће и ваше дете бити добар тенисер. Енрике је у том смислу иста класа као Мајкл Даглас и Лајза Минели, чији су родитељи такође успешни. Његова музика се доста разликује од моје, има свој правац и не мешам се у то.

Енрике и Ана

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације