Нови албум Здравка Чолића до краја године

В. Н.

08. 02. 2016. у 20:20

Чола је за викенд, после две и по године, одржао трочасовни концерт у дубровачком клубу "Ревелин". Певач планира да објави нови студијски албум, 15. по реду

Нови албум Здравка Чолића до краја године

Здравко Чолић

ЗДРАВКО Чолић одржао је за викенд, после две и по године, трочасовни концерт у крцатом дубровачком клубу "Ревелин", пред обожаватељкама не само из овог града, већ и Мостара, Вуковара, Умага, Сплита, Загреба, Београда, Сарајева, Подгорице, али и Немачке и Словеније. Сет-листу на којој је било 45 вечних хитова, Чола је отворио са "Продужи даље", а завршио са "Ти си ми у крви", после чега је уследило фотографисање са фановима до раних јутарњих сати.

Највећа балканска поп звезда је у Дубровник, где је често летовао као дечак, зарадио први хонорар, одмах га потрошио на Страдуну на сладолед и колаче и имао прву свирку са групом "Амбасадори" на тек изграђеној плажи Плоче - стигао дан уочи концерта и искористио сунчано време да се прошета градом и види са пријатељима. Иначе, Чолић планира да до краја године објави нови студијски албум, његов 15. по реду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)