ФОЛК звезда Светлана Цеца Ражнатовић данас је у београдском хотелу "Хајат" представила парфем "Илузија" који ће се данас појавити на тржишту. Насмејана, у црној уској хаљини, и са зализаном косом, док се около ширио мирис њеног парфема, славна певачица је истакла да је са тимом стручњака на овом пројекту радила годину и по дана. Мирисну ноту је, каже, бирала према личном сензибилитету, а парфем је намењен јаким женама.

- Сматрам да се многе илузије остварују, па сам зато тако назвала парфем - рекла је за "Новости" Цеца Ражнатовић. - Као дете живела сам у провинцији и моја највећа илузија је била да постанем оно што сам данас. Парфем има интензиван мирис, намењен је јаким женама и у сваком трентуку треба да подсећа на њих. Истовремено описује топлу и елегантну жену. Рађен је у сарадњи са Французима, али је произведен код нас. Трудили смо се да парирамо светским брендовима и донесемо мирис Провансе у Београд. Надам се да смо успели и да ће се допасти дамама. Поред мириса, ту су и млеко за тело, гел за туширање. Нећемо стати на томе. Ово је поклон мојој публици јер дуго нисам снимила нове песме. Деведесетих сам "избацила" парфем "Цеца", а сада сам пожелела да урадим нешто ново, али да то буде по светским критеријумима.

Славна певачица, коју суботом увече гледамо у жирију "Пинкових звезда", још није одлучила да ли ће за Нову годину негде наступити.

- Разматрам три понуде, па ћу видети - истакла је Цеца. - Много сам се нарадила и не бих имала ништа против да не певам за дочек. Радим и на новим песмама, али без журбе, јер нисам везана за рокове.