Гледали смо смрти у очи, све је било као хорор-филм!

Новости Онлине

среда, 22. 07. 2015. у 11:29

Гледали смо смрти у очи, све је било као хорор-филм!

Николина Ковач (25) и Саша Капор

Певаче и њиховог трогодишњег наследника рибари спасавали из потопљеног аутомобила, којим су се сурвали у Дрину у околини Зворника

Николина Ковач (25) и Саша Капор (30) са трогодишњим сином Николајем пуком срећом преживели су саобраћајну несрећу која се догодила у понедељак око 11 сати пре подне, када су слетели с пута у реку у месту Дрињача код Зворника.

Певачи су се са сином враћали из Сарајева у Београд.

Сурвали се у воду

Како Курир ексклузивно сазнаје, да би избегао директан судар са комбијем, који је прешао у њихову траку, Капор је скренуо у страну, али шљунак је повукао његов „мерцедес“ и сурвали су се у Дрину. Локални рибари, који су пецали у близини, одмах су им притекли у помоћ и једва успели да их извуку кроз прозор аутомобила.

"Чули смо прасак кад се ауто сурвао у реку. Брже-боље потрчали смо да спасавамо те људе. Било је језиво. Дете које је било везано на свом седишту вриштало је док су се отац и мајка грчевито борили да га извуку. Срећом, прозор је био отворен и Саша је прво Николини ставио сина у крило, а онда га је она нама добацила кроз прозор и ми смо га чамцем пребацили на обалу, док су они допливали за нама. Све се одиграло муњевито и буквално су секунде биле у питању док смо се борили за њихове животе", прича један од мештана који је избављао Капоре из потопљених кола.

ИЗБЕГЛИ СМРТ Лоше искуство на друму пре три године доживеле су Николинине и Сашине колеге из „Гранда“ Вања Мијатовић и Ана Севић, које су биле повређене у несрећи коју је изазвао Стефан Петрушић. Драгана Мирковић је прошлог лета задобила тешке повреде кичме у саобраћајки, када се „мајбахом“, којим је управљао њен супруг Тони Бијелић, враћала из Цириха у Беч. Последњи у низу који је једва преживео удес је Драган Маринковић Маца, који је у децембру прошле године због клизавог коловоза умало завршио у амбису код Бијељине.

Још у шоку

Успели смо да ступимо у контакт с Николином и Сашом, који су приликом несреће остали и без мобилних телефона.

"Још сам у шоку! Гледали смо смрти у очи. Све се одиграло у пет минута, а изгледало је као хорор-филм.

Још ми Николајев плач одзвања у ушима. Хвала Богу и тим добрим људима који су нас избавили, па смо сви остали живи и здрави", рекла је певачица за Курир, а њен супруг је додао:

"Тај дан ћемо славити као други рођендан. Бог нас је погледао и заштитио. Неизмерну захвалност дугујемо људима који су нам помогли и спасли нас.

Никада нећемо проћи кроз то место а да не свратимо до њих.

Николина од стреса након несреће није могла да говори, нити је желела да се одвоји од сина, а ја имам лакше повреде", закључује Капор.извор: Курир

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Dragisa

22.07.2015. 11:56

"KAO HOROR-FILM"Koliko se moze primetiti g-dja i g-din Kapor neznaju dobro srpski jezik !Il su ga zaboravili ?Ili su podlegli nekulturnom pomodarstvu u Srbiji i koriste kovanice ?Izgleda da u Srbiji obicna raja, u tskvoj prilici koja ih je zadesila, prezive UZAS. !Ali njih dvoje poznatih licnosti ne mogu isto kao ta obicna raje nego su preziveli HOROR !Kao na filmu !Ili kako to novinar autor ovog teksta podvlaci "HOROR-FILM"

Alexandar10

22.07.2015. 12:17

Kapor nije bježao od kamiona kao što je navedeno, već posmatrao pecaroše. Profulio put, izvalio stub na ćošku mosta i preko pecaroša uletio u rijeku Drinjaču, pritoku Drine.

Краљевић Марко

22.07.2015. 22:29

Драгиша објаснио али џаба кад је нација скренула са пута !!!

vh

23.07.2015. 00:44

U kom delu Drinjace se desila nesreca (mozda u Mijatovicima)? Tamo sam proveo detinjstvo- jeste opasno je za voznju posebno kada je covek umoran. Hvala Bogu - imali su srece.