Синђелићи: Николинине перипетије

Т. ЛОШ

16. 03. 2015. у 07:37

Синђелићи: Николинине перипетије

Милица Михајловић

Милица Михајловић о новој сезони "Синђелића": Једна од главних јунакиња серије, биће пред новим искушењима

НОВА сезона "Синђелића" доноси нам и нову-стару Николину. Једна од главних јунакиња серије, снимане у продукцији "Emotion", биће пред новим искушењима, о чему смо разговарали са Милицом Михајловић која је тумачи.

- Велика новина у Николинином животу биће њено именовање у директорку школе - открива глумица. - Тиме ће се њене обавезе укрупнити, а пошто је Лила (Снежана Богдановић) отишла у Америку, преузеће и бригу око њене деце.

То, наравно, није све, јер ће Николинину даљу причу обележити још много ситних и оних још ситнијих перипетија, које ће серији дати потребну дозу шарма и духовитости.

- Обећавам вам да ће вам бити узбудљиво, бар онолико колико вам је било у претходним епизодама. Трудили смо се да у серију уградимо онај дух и ведрину коју смо "неговали" на снимању, а нова глумачка појачања, попут Светлане Бојковић и Јелене Гавриловић, унели су нову енергију, донели освежење, све нас раздрмали и серију учинили још динамичнијом - наводи глумица, додајући да иако су "Синђелићи" најављивани као српска верзија "Серанових", серија се изборила за своје име.

ФИЛМ "ОТАЏБИНА" ГЛУМИЦА је, када је реч о филмским пројектима, у ишчекивању изласка "Отаџбине" Олега Новковића. - Летос смо завршили снимање филма и много ми се допало како смо радили, па једва чекам да видим како то изгледа на платну - каже Милица.

Милицу смо у међувремену гледали и као куварицу Шеки у "Војној академији", која јој је била посебно драга, баш као и Анка Црнотравка из "Отворених врата".

- Све три јунакиње су сасвим другачије једна од друге, па сам и ја имала потпуно различите задатке, што свакој глумици значи. Могу да кажем да сам задовољна како ми се ситуација одвијала на ТВ "фронту" - каже глумица.

А на другом пољу, позоришном, које је изворно Миличино интересовање, за њу је стандардно динамично. Тренутно је највише испуњава рад на представи "Мајстори, мајстори" у "Бошку Бухи".

- По истоименом култном филму Горана Марковића, Милан Караџић режира сјајан комад, чија се радња дешава седамдесетих година прошлог века у једној београдској основној школи. У питању је одлична прича, која се бави лицем и наличјем школства - каже глумица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације