ХОР "Шара", који је при Културном центру "Чукарица" основала певачица Драгица Радосављевић Цакана, певаће химне Србије и Хрватске на Дејвис купу у Краљеву, на мечу између тениских репрезентација ових двеју земаља, од 6. до 8. марта.

- Припала нам је велика част, захваљујући селектору тениске репрезентације Србије Богдану Обрадовићу - рекла је за наш лист Цакана. - Хор се увелико припрема за догађај и већ смо имали неколико концерата на Чукарици. У културном центру задужена сам за музичка дешавања, за оно што најбоље знам и волим да радим - традиционалну песму. Тамо проводим слободно време, којег с годинама, имам све више. Планирам да оснујем дечји хор, за малишане од осам до 13 година. Већ смо имали неколико аудиција.

Паралелно са активностима у КЦ Чукарица, Цакана снима и неколико нових песама.

- Објавићу албум са четири песме и сингловима које је публика већ чула, попут нумере "Као бог си леп" - истиче Цакана. - Ту ће бити и песма "Љубав", као и композиција "Бели анђеле" Драгана Николића, аутора песме "Хеј, драги, драги". "Бели анђео" је у духу традиционалне косовске музике и много очекујем од ње.