Емир Хаџихафизбеговић: Никакву слику немам пред собом, осим тунела и мрака

Новостионлине

среда, 15. 10. 2014. у 19:53

Емир Хаџихафизбеговић: Никакву слику немам пред собом, осим тунела и мрака
Глумцац Хаџихафизбеговић проговорио је о тешкој саобраћајној несрећи
Глумцац Хаџихафизбеговић проговорио је за портал сбплус о тешкој прометној несрећи у којој је смртно страдала шездесеттрогодишња жена из Загреба, док су две особе теже повређене.

Након што је хитно оперисан, Емир Хаџихафизбеговић јуче је премештен на даље лечење у Славонски Брод. Према писању портала, Емир је потпуно скрхкан због свега, а ли је ипак кратко дао своју прву изјаву након трагедије.

- Пре свега, извињавам се због неразговетности. Рекли су ми да је узрок томе постоперативни шок. Пре него што било шта кажем, желим да изјавим саучешће породици госпође Анице Кудуз. Главна мисао која се врти у мојој глави је да је то нешто што ме је јако птресло, али ја на жалост немам никакву слику испред себе, осим једног тунела, мрака. Ничега. То моје стање, међутим, ничим не умањује бол породице која је изгубила једног свог члана – изјавио је Емир.


- Желим да се захвалим и свима који су се јавили мојој породици и мени откако сам био у могућности да их чујем и посебно желим да се захвалим свим докторима и медицинском особљу, како у Новој Градишки, тако и овде у Славонском Броду, на професионалности и максималној људској пажњи коју су показали према мени. Желем да додам да генерални осећај који влада мојој психом јесте бескрајна потреба да се сретнем са особом Кудуз и друго да се у целости расветле околности под којим се несрећа догодила – рекао је глумац тихим гласом.

Јуче се огласила и супруга Аида, која је рекла да њеној породици казнену пријаву против Емира нико није доставио, али је и замолила да се њеном супругу за сада не постављају питања о ситуацији која је претходила несрећи.

- Он лежи, спава. Целу ноћ је био немиран и није могао да се смири. Молим све које долазе у посету да не спомињу како је дошло до несреће, јер када крене да прича о томе, он јеца и плаче. Покушавам да му стабилизујем стање – рекла је супруга за Дневни аваз.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

nikola

16.10.2014. 01:16

Zbog neskrivenje mrznje koju si stalno pokazivao prema Srbskom narodu reci cu ti jednom rijecju sta znaci taj tunel i mrak. -ZATVOR-.

kale

16.10.2014. 09:36

Hvali hvali hvali hrvateeeee, eeeee. Pa će ti dati bolju ćeliju, emireeeeee, eeeee.

drLaki

16.10.2014. 10:14

Svi ti koji izazovu takve nesrece, kao i razni direktori uhapseni za kradju se ne secaju nicega ili se onesvescuju. Kako im ne pada mrak kada dobijaju platu, dok piju u kafani ili dok kradu?

mraka

16.10.2014. 12:38

Pronadjite ga na youtube kako pljuje po Srbima.Nije vrijedan ni tacke u novinama a ne clanka o njemu.Vrca bog EMIRE.

Возач

16.10.2014. 12:46

Не могу да верујем какве коментаре остављате! Пре свега, колико сам схватио, то је била последица низа несрећних околности. Главни кривац је онај који је оборио светлосну сигнализацију и побегао. Ово је сваком возачу могло да се деси. На ауто путу сви као поштују брзину?! Зато не причајте глупости и молите Бога да ви не будете у тој ситуацији.