Снежана Дакић нашла нову љубав?

Новости Онлине

02. 10. 2014. у 13:59

Снежана Дакић нашла нову љубав?
Популарна водитељка након недавног развода са бизисменом Владимиром Микићем срећу пронашла са извесним Александром, фудбалским менаџером из Новог Сада

ВОДИТЕЉКА Снежана Дакић је након недавног развода са бизисменом Владимиром Микићем, своју срећу пронашла у новој љубави са извесним Александром, фудбалским менаџером из Новог Сада.

Снежана и Александар су се упознали преко дугогодишње пријатељице, и већ по првом сусрету су пронашли заједнички језик и веома брзо упловили у љубавну везу - пише “Ало”.

- Након што је сазнала да је муж вара, Снежана неколико месеци није могла да пређе преко тога. Излазила је само са другарицама и у потпуности се посветила својој ћерки Лаури. Једном приликом седела је са својом пријатељицом и тада им се придружио Александар, а једно другом су се одмах свидели. У почетку су се само чули и дописивали, а недавно су и упловили у љубавну везу - започиње причу извор близак водитељки, и додаје:

- Снежани се веома допало што је Александар врло пажљив и разуме је у сваком смислу. Уз њега је престала да размишља о бившем супругу и много јој је забавно када проводе време заједно. Не смета јој ни то што је он шест година млађи од ње. Како је он из Новог Сада најчешће се виђају у Београду, а понекад и она оде у престоницу Војводине. Много им је лепо заједно, али они не желе да се о томе зна, па своју љубав крију од јавности. За њихов однос знају само најближи пријатељи, којима они у потпуности верују - рекао је извор близак Снежани.

На ову информацију, Снежана је само кратко одговорила:

- Немам дечка, и то је све што желим да кажем на ту тему.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Zanatlija skroz van treeenda

02.10.2014. 15:26

Zidar, bravar-monter, električar, moler- te profesije ne dolaze u obzir? Takvi su za neke druge, "obične" žene koje nisu u treeendu, je li "lepotice"?

ana

02.10.2014. 15:42

nije mi žao žena koje su svoju sreću gradile na tudjoj nesreći...ona je tako uobražena i isfolirana i zamorna,morala je pući..teška žena