Вип журка предстојећег Гуарана Фоам Феста одржана је уторак увече у ексклузивном салону „Јеррy“ ланца ресторана на последњем спрату ТЦ Стадион.

Журки су, како је и најављено, присуствовале многобројне познате личности, које су на црвени тепих почеле да пристижу око 22 часа. Међу првима је дошла Ева Рас у костиму британске краљице и одмах амтосферу довела до усијања. Ева је наиме стала за микс пулт, узела слушачице од ди джеја и почела да мискује, оставивши без текста све присутне.

У сјајној увертири за Гуарана Фоам Фест који се 21. Септембра одржава у Арени уживали су тенисер Виктор Троицки, али и његове многобројне колеге спортисти.

Боје глумаца бранили су Драган Мићановић и Срђан Тимаров, затим емотивни пар Петар Бенчина и Тамара Драгићевић, Лена Богдановић, Марко Јоцић и многи други.

Журку нису пропустили ни балетски играчи Катарина и Милан Громилић, а за столом са њима нашла се и поп певачица Николија Јовановић. Певач Филип Митровић био је у друштву бивше „фармерке“ Лјубе Пантовић, док је бивши мистер Србије Лука Рацо на журку дошао у друштву манекенке Владане Раилић.

Сви присутни могли су да узивају у музици коју су пустали Дј Плаyа,продуцент Петар Делла Пиетра,Фелипе Симо,Гоги Кабадајиц,Цриминал Гуyс,Дј Нели и Марк Андерсон.

Забава је трајала до касно у ноц, а многи од гостију већ су потврдили присуство у „Јеррy“ вип ложама на Гуарана Фоам Фесту у Комбанк арени.