ПЕВАЧИЦА Драгица Радосављевић Цакана добар део лета ће провести у студију, где снима нови албум. После трогодишње дискографске паузе планира да објави диск, који ће, како каже, у жанровском смислу бити шаренолик. Цакана истиче да ће бити песама у њеном препознатљивом народњачком стилу, али и поп композиција. Осим Леонтине Вукомановић, Саше Милошевића Марета, Зорана и Нене Лековић, Микија Перића, међу ауторима песама је и Драган Николић, композитор чувене песме „Еј, драги, драги“.

- Могу да кажем да ће та песма бити моја друга лична карта, после хита „Мој голубе“ - рекла је за „Новости“ Цакана. - Нумера ће се највероватније звати „Анђели“, компонована је у духу традиционалних косовских песама и потпуно сам сигурна да ће се дуго слушати. Први пут ћу имати и две композиције мог дугогодишњег пријатеља Микија Перића. На албуму ће се наћи песме које сам певала на „Гранд фестивалу“ и Фестивалу забавне музике у Врњачкој Бањи. Не знам када ће тачно бити објављен албум, јер не волим да себи дајем рокове.

Паузу између снимања нових песама Драгица Радосављевић ће у августу искористити за одмор. Најпре ће са супругом Небојшом провести пет-шест дана у близини Задра, а затим ће отпутовати у Грчку.

- Планирамо да идемо на Закинтос, али у нашем случају се никад не зна, можда ћемо у последњем тренутку променити дестинацију - истиче Цакана. - Жељна сам правог одмора, а на црногорском приморју више не можете да летујете на миру, стално морате да размишљате о томе да ли вам је неки папарацо за петама и да ли сте усликани на плажи у оваквој или онаквој пози. Мени то не треба.

Цакана са нестрпљењем очекује да ових дана из Букурешта стигну њена ћерка Марија и унуци, који тамо живе већ неко време.

- Мој зет ради у Букурешту у представништву једне немачке фирме и једва чекам да их видим - прича нам Цакана. - Много сам их се ужелела. Деца иду у интернационалну школу, па сам принуђена да под старе дане са њима разговарам на енглеском језику, јер им је тако лакше. Али, не могу да се пожалим. Не иде ни мени тако лоше.