Хулио Иглесијас: Нисам у моди, али сам тражен

Тањуг

понедељак, 01. 04. 2013. у 22:30

Хулио Иглесијас: Нисам у моди, али сам тражен
Шпанском певачу су на церемонији у Пекингу уручена два признања - награда Гинисов светски рекорд за најпродаванијег мушког латино извођача и награда за првог и најпопуларнијег међународног уметника у Кини

ПЕКИНГ - Шпанском певачу Хулију Иглесијасу (69) у понедељак су на свечаној церемонији у Пекингу уручена два признања - награда Гинисов светски рекорд за најпродаванијег мушког латино извођача и награда за првог и најпопуларнијег међународног уметника у Кини, коју му је уручила његова дискографска кућа ''Сони".

Иглесијас, који је продао више од 300 милиона плоча широм света, рекао је АФП-у да можда никада неће бити у моди, али да још уме да привуче људе да слушају његову музику и да траже од њега да наступа.

"Можда нисам 'ин' у Кини, можда нисам модеран нигде на свету. Ја нисам један од оних извођача који су 'ин', али певам читав свој живот", рекао је Иглесијас, додајући да је једна ствар бити 'ин', а друга бити популаран.

Хулио Иглесијас је током своје дугогодишње каријере издао преко 10 албума међу којима су "А Флор де Пиел", "Соy", "1100 Бел Аир Плаце"... Године 1988. године освојио је Греми за најбољи латински поп албум "Ун Хомбре Соло". Поред шпанског пева на француском, португалском, немачком, италијанском језику.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације