Джони Деп одговара уживо на питања обожавалаца

Тањуг

28. 03. 2013. у 22:15

Холивудска звезда Джони Деп одговараће уживо на питања обожавалаца о филму "Усамљени ренджер" (Тхе Лоне Рангер) у онлајн интервјуу

Холивудска звезда Джони Деп одговараће уживо на питања обожавалаца о филму "Усамљени ренджер" (Тхе Лоне Рангер) у онлајн интервјуу.

Компанија Дизни је најавила у четвртак да ће Деп и његов партнер у филму Арми Хамер разговарати са публиком 17. априла након приказивања 20-минутног, ексклузивног материјала пред око 400 фанова у једном биоскопу у Лас Вегасу.

Редитељ Гор Вербински и продуцент Джери Брукхајмер ће, такође, присуствовати разговору, који ће бити емитован у директном преносу на сајтовима Yахоо! Мовиес и Ливестреам.

Обожаваоци ван Лас Вегаса моћи ће да постављају своја питања путем Твитера и да погледају трејлер филма на Интернету.

Филм "Усамљени ренджер", који ће у америчким биоскопима почети да се приказује 3. јула, заснован је на радио драмама и ТВ серији из 1950. године. Прича прати ренджера (Арми Хамер) у потрази за злочинцима широм дивљег запада. Након сукоба у ком умало губи живот, усамљени ренджер наставља са потером, али овог пута маскиран и у пратњи духовитог индијанца Тонта (Джони Деп).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације