Саша Капор у новом споту

С. Д.

уторак, 26. 03. 2013. у 21:03

Саша Капор у новом споту
Звезда “Гранда” Саша Капор на снимању спота за нови сингл нашао се у загрљају атрактивне црнке. Снимање је трајало скоро двадесет сати, а спот се већ може видети путем интернета
ЗВЕЗДА “Гранда” Саша Капор у загрљају атрактивне црнке! Уколико сте помислили да млади певач није веран Николини Ковач, са којом очекује дете, нисте у праву. Саша је, овога пута, заводио у споту за нови сингл, који је за њега урадио Жељко Јоксимовић. Видео-клип је сниман на три локације у Београду, у студију, испред хотела “Југославија” и на Славији. Снимање је трајало готово 20 сати, а док се будућа мама и певачева вереница Николина одмарала код куће, Саша је уживао у улози заводника и друштву манекенке Јелене Максимовић. Певач каже да је задовољан спотом, који се већ може видети на интернету.

- Спот је сјајан, било је напорно, али смо успели да урадимо оно што нам је била намера. Публика већ позитивно реагује на песму и тражи је на наступима, што ми је посебно важно, будући да је ово нови правац, када је о мом раду реч - рекао је Саша.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације