Хрватска певачица Северина Вучковић одлучила је да подржи велики хуманитарни пројект “Дарујмо ружичасти живот” који је покренуло удружење Еуропа Донна – еуропска коалиција за борбу против рака дојке. Севе нија усамљена у помагању, па је и њен бивши вереник Милан Поповић само дан пре првог рођендана сина Александра донирао пола милиона евра Гинеколошко акушерској клиници Клиничког центра Војводине.

Канцеларија председника Иве Јосиповића позвала је много познатих особа из јавног, друштвеног и културног живота Хрватске, пријатеља и сарадника удружења Еуропа Донна. Сви они биће важан део велике хуманитарне ревије која ће се одржати 21. фебруара у музеју Мимара. Међу њима се нашла и лепа Северина која се сликал у топлесу за потребе хуманитарне акције.

Хуманитарна модна ревија у музеју Мимара само је један у низу догађања којим ће Еуропа Донна прикупљати средства за куповину линеарног акцелератора.

МИЛАН ДОНИРАО ПОЛА МИЛИОНА ЕВРА

Гинеколошко акушерској клиници Клиничког центра Војводине и Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине, Северинин бивши верник донирао је опрему у вредности од пола милиона евра, дан пре првог родјендан његовог сина Александра!