Син Гоце Божиновске изазвао тучу

В. Н.

04. 11. 2012. у 20:30

Син Гоце Божиновске изазвао тучу
После концерта који је у суботу вече Аца Лукас одржао у "Комбанк арени" Мирко Шијан се сукобио са старијим младићем, интервенисало 20 полицајаца
ПОСЛЕ концерта који је у суботу вече Аца Лукас одржао у "Комбанк арени", дошло је до инцидента испред хале. У једном тренутку више од 20 полицајаца отрчало је ка маси где се одвијала туча. Нешто касније утврђено је да је један од виновника овог инцидента био син познате фолк певачице Гоце Божиновске.

Напетост између Гоциног сина Мирка Шијана (19) и једног старијег младића могла је да се примети и после интервенције полиције, која је спречила даљи сукоб.

Ово није први пут да син фолк певачице учествује у тучама. На једном од прошлих концерта Аце Лукаса такође је учествовао у инциденту, али тада у ВИП ложи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Marko

05.11.2012. 08:25

Malog Sijana poznajem licno,ne bih da upotrebljavam reci ovako javno koje bi ga opisale,mogu samo reci da jos zivi u devedesetim kada je mafija vladala,opijen ''slavom'' losig momaka medju kojima je bio i njegov otac,mogu samo reci da iver ne pada daleko od klade!