Мирка Васиљевић: Хоћу троје деце

С. Добросављевић

15. 10. 2012. у 20:54

Мирка Васиљевић: Хоћу троје деце
Глумица Мирка Васиљевић о материнству, кувању, глуми и једногодишњем сину: Ко ће да кува и да пере, ако нећу ја?! Најчешће спремам српска јела

МЛАДА глумица Мирка Васиљевић ускоро се враћа на мали екран. Невенчана супруга Вујадина Савића, која са познатим фудбалером и сином Андрејем живи у Немачкој, тренутно је у Београду, где је следеће недеље очекује снимање нове серије телевизије Пинк, од десет епизода.

- Нисам од оних глумаца који су сујеверни, али никад не причам унапред о улогама, док не падне прва клапа - рекла нам је Мирка Васиљевић, којој је ово први телевизијски ангажман после паузе и рођења сина. - Не волим да кажем да сам добила улогу, јер данас веома лако неко други може да се нађе на вашем месту. Када будем снимила прву сцену, радо ћу причати о конкретним стварима, а сад могу једино да кажем да је планирано да снимање траје до децембра, тако да ћемо Андреј и ја до тада бити овде.

Лепа глумица истиче да раздвојеност од Вујадина неће утицати на њихов однос, јер имају поверење једно у друго. На питање да ли се после Француске брзо прилагодила на живот у Немачкој, Мирка каже:

- Моји баба и деда живе у Немачкој више од 40 година, тамо сам проводила школске распусте, тако да ми није било потребно никакво прилагођавање.

ЧЕСТИТКЕ НОВОСТИМА ЧЕСТИТАМ рођендан “Новостима”. Сама чињеница да толико дуго трајете говори о квалитету ваших новина и о томе колико вам народ верује. Желим вам и убудуће много успеха. Дневну штампу у иностранству читам преко интернета, а када сам у Србији, у нашој кући су углавном “Вечерње новости” - рекла је Мирка Васиљевић.

Звезда серије “Мирис кише на Балкану” наглашава да јој кућни послови нису страни и да се као свака супруга и мајка свакодневно бави породичним обавезама.

- Ко ће да кува и да пере, ако нећу ја?! Најчешће спремам српска јела, а пуњене паприке и чварци су неизбежни у нашој кући. Као девојка нисам превише кувала, јер је у нашем дому било много жена. Али, била сам упућена у све што се крчка, јер су бака и тетка изузетне домаћице. Чим смо Вујадин и ја отишли у Француску, затим и у Немачку, одмах сам почела да кувам, јер је сулудо свакодневно ићи у ресторан - истиче Мирка и додаје да јој у Немачкој, осим српске хране, недостају породица и пријатељи.

Мирка Васиљевић, која је прошле године постала мама, не крије да свом сину ускоро жели да подари брата или сестру, а на спекулације медија да је већ у другом стању, Мирка каже:

- Наш Андреј сигурно неће бити јединац, јер су деца најлепши дар од Бога. Не волим да причам о приватном животу, а када ће стићи још једна беба, показаће време. Мој брат је млађи од мене десет година, али ја сигурно нећу правити толику разлику. Искрено, волела бих да имам троје деце.

Миркин и Вујадинов син Андреј крајем октобра ће навршити годину дана, а први рођендан прославиће у Београду.

- С обзиром на то да Вујадин неће бити са нама, његов рођендан планирамо да прославимо у кругу породице - објашњава мама Мирка. - Крајем године, када Вујадин буде имао паузу и дође у Београд, планирамо и да крстимо сина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Realan

16.10.2012. 08:20

To Mirka Srpkinjo! Ne mogu da kažem da mi se Mirka sviđa kao glumica, što i nije toliko važno, ali mi je sjajna kao žena. Uvijek tačno zna šta hoće i ima jaku volju da to postigne. Mirka je sjajan prototip izuzetne srpske žene.

Darko

16.10.2012. 11:14

Bravo mala! Za razliku od većine svojih vršnjakinja pa i onih starijih, shvatila si suštinu života! Porodica i deca! Sada očekuj zlurade komentare i minuseve onih mlađih koji još uvek kapiraju da je sve u blejanju i noćnim izlascima, i onih starijih koji nisu na vreme skapirali da im vreme prolazi pa ti sada zavide! Ne daj se!

Lidija

16.10.2012. 19:43

@Darko - Ljudi su jedinke pa stoga ne postoji univerzalni recept za srecu svih.TO sto Vi mislite da je tako samo govori o vama i vasoj svesti o zivotu.