Дует рокера и тенора

В. М. П.

уторак, 06. 03. 2012. у 22:45

Дует рокера и тенора
Горан Диме новинарима представио свој други сингл „Добар и лош" који је снимио са рок звездом Ђулетом Ван Гогом
СРПСКИ тенор Горан Диме представио је ууторак у „Зири“ свој други сингл „Добар и лош„, који је отпевао у дуету са рок звездом Ђулетом Ван Гогом. Аутори музике и текста су брачно-уметнички тандем Зоран Живановић Жика и Јелена Галонић из „Зане“, док је спот за дует режирао Аца Бошковић, кога памтимо по филму „Последњи круг у Монци“, али и сарадњи са Оливером Мандићем. Жика је нагласио да су он и Јелена направили „велику песму“, мада је Ђулета било тешко наговорити да пева с тенором.

- Ово је једна од Ђулетових најбоље отпеваних композиција - казао је Жика, док је Јелена истакла да јој је било задовољство да ради са дијаметрално супротним певачима, те да песма просто ври од енергије.

Интересантно је да се Диме и Ђуле никада нису упознали, а своје деонице у студију и кадрове у споту снимали су одвојено.

- Почаствован сам што сам радио са рок звездом, баш као што је Павароти својевремено сарађивао са Брајаном Адамсом - рекао је Горан Диме. - Био ми је прави изазов да певамо заједно нову песму. Оба сингла, први „Лјубави моја“ и овај „Добар и лош„, наћи ће се на мом првом албуму који ће бити објављен до краја године. Реч је о мешавини поп и класичне музике, коју смо назвали класик-поп. То је нешто попут оног што раде Бочели или „Ил диво“.

Ђуле Ван Гог, који је такође био најављен на промоцији, није се појавио да лично упозна колегу тенора, нити да премијерно погледа спот. Рокер је послао поруку да је на путу и да ће стићи уколико буде могао, што се није догодило.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације