Кејт Мидлтон без свог принца на Дан заљубљених

Тањуг

14. 02. 2012. у 17:01

Кејт Мидлтон без свог принца на Дан заљубљених
Кејт Мидлтон је свој први Дан заљубљених као удата жена провела без свог принца који је 13.000 километара далеко, на војној дужности у свом хеликоптеру на Фокландским острвима

Кејт Мидлтон је свој први Дан заљубљених као удата жена провела без свог принца који је 13.000 километара далеко, на војној дужности у свом хеликоптеру на Фокландским острвима, преносе агенције.

Војвоткиња од Кембриджа је дан провела у Ливерпулу, у посети добротворној организацији која помаже леченим зависницима од дроге и акохола.

Вилијамово одсуство искористио је дечак по имену Джексон који је 30-годишњој принцези приредио мало романтике, уручивши јој букет црвених ружа и честитку у којој је написао "Драга Кејт, Срећан ти Дан заљубљених, Волим те, од Джексона".

Принц Вилијам ће на Фокландским острвима провести шест недеља и то ће бити најдуже раздобље раздвојености краљевског брачног пара откако су се венчали у априлу прошле године.

Аргентина, која Фокландска острва сматра својом територијом, осудила је Вилијамову мисију на архипелагу под британском контролом као "провокацију" пред 30-годишњицу рата две земље око острва.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

pera

14.02.2012. 17:19

romanticno,sve sa foklandskim stocarima i ribarima. Hrabri vojnik i nezna princeza...

Читалац

15.02.2012. 11:49

Изгледа да Принц има негативан став према Ал Капоне-у!