ПЕВАЧИЦА Драгица Радосављевић Цакана увелико ради на новом студијском албуму, чији се излазак очекује током године. Популарна фолкерка, која се прославила изворним народним песама, истиче да ће нови диск бити стилски врло шаролик, а међу ауторима наћи ће се наши познати музичари Кики Лесендрић, Бора Ђорђевић и Леонтина Пат.
- С обзиром на то да су на мом репертоару заступљене изворне, новокомпоноване и забавне песме, и на овом албуму биће најразличитијих музичких стилова - рекла нам је Цакана. - Трудим се да идем у корак с временом, не могу да останем само на изворним песмама, мада је то музика коју изузетно волим. Кики Лесендрић има неколико композиција за мене и ускоро би требало да их преслушам, а једну песму ми је понудио и Бора Ђорђевић. Чак ми је отпевао преко телефона. Права народњачка двојка која у Борином извођењу звучи фантастично. Један од аутора биће и Леонтина, са којом сам сарађивала и на претходном албуму. Више од пола албума је завршено, остало је да уврстим још неколико песама.
На албуму ће се наћи и песме Драгана Николића, аутора песме „Еј, драги, драги, божурове сади“, компонована у традиционалном духу. Цакана на сваком албуму има и по једну изворну песму, а овога пута се определила за песму „Киша пада,
трава расте“, коју је недавно снимила за архив Радио Београда.