Тамара Тодевска тужи Пинк

М. С.

16. 05. 2011. у 20:55

Тамара Тодевска тужи Пинк
Македонска поп певачица тужиће телевизију Пинк Жељка Митровића, због неисплаћеног хонорара за учешће у ријалитију “Двор”

МАКЕДОНСКА поп певачица Тамара Тодевска тужиће телевизију Пинк Жељка Митровића, због неисплаћеног хонорара за учешће у ријалитију “Двор”. Према закљученом уговору који поседује, хонорар (незванично 5.000 евра) је требало да јој буде исплаћен најкасније месец дана по окончању ангажмана.

- “Двор” је завршен 15. марта, прошло је скоро два месеца, а нико не помиње новац. Колико ми је познато, организатори нису исплатили ни друге учеснике. Због тога сам решила да им пошаљем опомену пред тужбу, а ако ме не исплате у најкраћем року - тужићу их. Паре су ми на првом месту. Афирмација у Србији ми не треба, јер ми то тржиште није толико важно - рекла је Тамара.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

mare

17.05.2011. 09:20

mozes ti da ih tuzis koliko hoces pare dobiti neces.nijedan takmicar jos nije dobio pare,a pogotovo nagrade jer su namestene.moj predlog ti je da pljuneas u dlanove motiku u ruke pa na ekonomiju,kakvo tvoje pevanje ,ne izgledas lepo ,lose pevas ,a los si covek.

Dani

17.05.2011. 11:23

Ah Mare ako Tamara lose peva ,ti si nam upravo dala svoju dijagnozu ,turbofolk i njegove zavijacice su ti sprzili mozak