Кан: Промоција скупих тоалета

Тањуг

12. 05. 2011. у 14:35

Кан: Промоција скупих тоалета
Почетак 64. Канског фестивала филмске звезде одлучиле да искористе за промоцију филмова, шетање скупих тоалета, али и добар провод по локалним баровима и ресторанима

КАН - Почетак 64. Међународног филмског фестивала у Кану филмске звезде одлучиле су да искористе за промовисање својих филмова, шетање скупих тоалета, али и добар провод по локалним баровима и ресторанима.

Француски медији примећују да су ове године дугачке хаљине без бретела и лежерне фризуре "лајтмотив" фестивала.

Француска глумица и певачица Мелани Лоран отворила је Фестивал у елегантној, једноставној Диоровој дугачкој црној хаљини без бретела.

Америчка глумица и члан жирија Фестивала Ума Турман стигла је у Кан обучена у лежерну хаљину и сандале, али се за отварање ипак одлучила за атрактивну Версаћијеву белу хаљину без бретела.

Дугачку хаљину од црвене чипке и провидног тила носила је и Рејчел Мекадамс.

Мушкарци, попут Вудија Алена, Овена Вилсона и председника жирија Фестивала Роберта де Нира махом су бирали елегантна класична црна одела и беле кошуље са неизбежном лептир машном.

На вечери организованој поводом отварања Канског фестивала присуствовало је више од 650 људи из света филма. На менију су били морски специјалитети са незаобилазним јастозима и кавијаром, али је служена и телетина у специјалном сосу "а ла Дикас" као и многобројне воћне декорације, пренели су француски медији.

Гонг Ли, кинеска звезда број један која је глумила у филмовима "Збогом моја конкубино" и Мемоари једне гејше" примећена је како сама шета поред обале мора.

Она је новинарима открила да је узбуђена што ће напокон упознати свог идола Вудија Алена и признала да би волела да оде на романтичну вечеру на Златној обали са Де Ниром.

За разлику од ње, Рејчел Мекадамс, коју шира публика зна из филмова "Шерлок Холмс" и "Бележница" вече је провела у пратњи свог дечка, британског глумца Мајкла Ссина.

Добитник две Златне палме Емир Кустурица уживао је синоћ у друштву својих обожавалаца, док је британски срцеломац Джад Лоу оправдао своју репутацију женскароша сломивши срца многих девојака.

Шта је Овен Вилсон радио до касних вечерњих сати остаје тајна јер он хотел никада не напушта пре вечере, преносе медији и наводе да је звезда прве вечери фестивала Вуди Ален кратко остао на журци после пројекције свог филма. Стигао је на њу нешто после поноћи и у кревет је отишао већ пре један сат.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације