Чола посаветовао Нину

ВН

03. 05. 2011. у 20:59

Чола посаветовао Нину
Српска представница на "Евросонгу" Даница Радојичић Нина у Дизелдорфу срела легендарног музичара Здравка Чолић, који је 1973. био учесник на Евровизији

СРПСКА представница на "Евросонгу" Даница Радојичић Нина, која је међу првима допутовала у Немачку, првог дана боравка у Диселдорфу срела се са нашим најпопуларнијим поп певачем Здравком Чолићем. Легендарни Чола, који је у овом граду у суботу одржао концерт, српској представници дао је неколико корисних савета и пожелео много среће на предстојећем такмичењу, будући да се и сам 1973. такмичио на "Песми Евровизије" у Луксембургу.

Делегација Србије је одржала и прву пробу и конференцију за новинаре пред великим бројем представника медија, а извршна директорка нашег тима Душка Вучинић-Лучић истакла је да је српска екипа изузетно топло прихваћена и да су реакције на песму "Чаробан" Кристине Ковач сјајне. Нина је на конференцији отпевала песму на енглеском језику, добивши многобројне похвале, а по мишљењу многих већ на првој проби направила је "магичну" атмосферу. Наредна проба и конференција за медије нашу делегацију очекује већ сутра, а српска представница на "Евросонгу" наступиће прве полуфиналне вечери 10. маја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

esc fan

04.05.2011. 18:12

Nadam se da ce nasa dijaspora podrzati nasu predstavnicu Ninu i glasati za broj 6 u I polufinalu 10.maja 2011. Samo tako mozemo postici da vidimo Srbiju u finalu 14. maja 2011 godine. Glasaju sve zemlje ucesnice prvog polufinala plus Spanija i Velika Britanija ( BBC 3 prenosi polufinale). Glasa se od pocetka prve pesme zato gledajte vase lokalne drzavne televizije, da vidite brojeve telefona za glasanje. Samo u finalu glasaju sve zemlje ucesnice.