СНЕЖАНА Берић-Јевтић, односно Екстра Нена, одржаће у понедељак традиционално уметничко вече премијером "Заљубљене жене". У овом мјузиклу, у режији Владе Лазића, Екстра Нена има главну женску улогу, а на сцени јој друштво праве партнер Синиша Убовић, балетски ансамбл и велики оркестар београдског Позоришта на Теразијама.

- Биће то српски Бродвеј. Ускладила сам музичке сетове тако да прате тематику приче заљубљене жене, у чије име играм, певам... Синиша ми помаже да публици лепше дочарам љубав између мушкарца и жене. Он игра девет различитих мушкарца у које се она наводно заљубљује и то све кроз комичне дијалоге и девет музичких сетова: цигански, латино, класику, етно, српски евергрин, италијанске шансоне, југоносталгију, кабаре - каже Екстра Нена, која се нада да ће публика два часа, колико траје мјузикл, здушно учествовати у овом спектаклу.
Драмски програм РТС-а снимиће мјузикл, али га неће ускоро емитовати, јер Нена жели да њен мјузикл што дуже живи у позоришту.
- Понудићу Позоришту на Теразијама да га уврсте у репертоар. Ако буду заинтересовани, радо ћемо играти за њих. Засад је сигурно да ћемо играти у Новом Саду, а жеља нам је да одемо у иностранство - објашњава Екстра Нена.