Пробушена кашика - најбоља дијета

С. М. К.

05. 08. 2008. у 19:22

Пробушена кашика - најбоља дијета
За Тамару Тодевску сви који су је видели у последње време кажу да изгледа боље него икад. Оптимизам и осмех са лица, није јој украо ни неуспех на "Евросонгу" у Београду

За Тамару Тодевску сви који су је видели у последње време кажу да изгледа боље него икад. Оптимизам и осмех са лица, није јој украо ни неуспех на "Евросонгу" у Београду. Оно што се најпре код ње примећује јесте да је смршала бар десетак килограма:
- Не знам колико сам смршала, у принципу се не мерим, али у обиму сам доста изгубила, вежбам сваког дана, пазим на исхрану, идем на третмане... Имам периоде кад не једем ништа, а имам периоде кад једем ненормално много. Кад одлучим да држим дијету онда заиста ништа не једем. Тада сам као Махатма Ганди, пробушим кашику и - нема јела. То је најбоља дијета.

* Колико често из Скопља долазите у Београд?
- Можда мало мање него раније, али за време "Евросонга" била сам дуже него икада. Скопље, бар за сада, не намеравам да напуштам, још студирам соло певање на Музичкој академији. Апсолвент сам, али не журим да дипломирам, чекам да добијем америчку десетогодишњу визу, јер ми је сестра Тијана обећала да ће ме частити авионском картом за Нјујорк и джепарцем. Не намеравам тамо да останем, идем само да се прошетам, да видим свет, пошто ми је Нјујорк неостварена жеља.

* Да ли у свим вашим комбинацијма постоји и неки дечко?
- Још сам млада, не волим да се вежем. Али, открићу вам да има један човек кога волим највише на свету и нико други ме не интересује. Он је из Скопља.

* Колико дуго га волите?
- Дуго. За мене, дуго.

* Како из данашњег угла оцењујете наступ на "Евросонгу" у Београду?
- Прва два-три дана било ми је заиста много жао што нисмо ушли у финале. Али, била сам поносна на чињеницу да су људи у току нашег боравка у Београду баш добро реаговали на песму, сви су знали њен рефрен. По повратку у Скопље нису нам замерили што се нисмо пласирали у финале, сви су били поносни на наш наступ - рекла нам је Тамара која је планирала да овог лета део одмора проведе у Грчкој, а део код баке у Црвенки јер се тамо, како каже, најбоље опусти и одмори од свих притисака које носи бављење естрадним послом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације