ОРГАНИЗАТОРИ другог по реду фестивала забавне музике "Врњачка Бања 2007", који ће бити одржан 8. и 9. јуна, најављују прави спектакл. Поред 32 извођача који ће се појавити у такмичарском делу манифестације, друге вечери ревијални концерт ће одржати чувени италијански музичар Тото Кутуњо! На листи учесника налазе се и Саша Ковачевић, Бојан Бјелић, Славица Ћуктераш, "Близанци"...
- Припреме су завршене, продукцијски захтеви испуњени, па ће сви који буду пратили фестивал сигурно уживати - рекао је директор фестивала Драган Алемпијевић. - Направили смо помак у односу на прошлу годину, и жеља нам је да се ова манифестација и даље развија, а такође и Врњачка Бања као престоница српског туризма.
Обе такмичарске вечери биће бесплатне за посетиоце, а исто важи и за ревијални део где ће, осим Тота Кутуња, наступити Јелена Розга и Огњен Радивојевић. Фестивал забавне музике "Врњачка Бања 2007" директно ће преносити Радио-телевизија Србије.

ЗВЕЗДА
ТОТО Кутуњо је један од бардова италијанске канцоне. Аутор је неколико легендарних шлагера, као што су "Италијано" и "Медитеранео", а са песмом "Инсјеме" победио је на "Песми Евровизије" 1990. године у Загребу. Сарађивао је са Рејом Чарлсом и Адријаном Челетаном, а до сада је продао готово 100 милиона носача звука.