35 година на сцени

С. Н.

среда, 28. 02. 2007. у 18:39

35 година на сцени
Прослављена певачица Мерима Нјегомир одржаће солистички концерт 21. марта у Центру "Сава", под медијским покровитељством "Вечерњих новости". Београдским концертом Мерима ће обележити вредан јубилеј - 35 година рада. Жао ми је што нећу имати довољно времен
ПРОСЛАВЛЈЕНА певачица народне музике Мерима Нјегомир одржаће солистички концерт 21. марта у Центру "Сава", под медијским покровитељством "Вечерњих новости". Београдским концертом Мерима ће обележити вредан јубилеј - 35 година рада. Сходно томе, певачица се управо поновила са три издања: ДВД са концерта на Коларцу, албум са новокомпонованом музиком и диск са изворним црногорским песмама, а све у сарадњи са оркестром Лјубише Павковића.
На питање да ли је у дилеми које ће песме из богате дискографије уврстити на репертоар београдског концерта, Мерима, која већ два месеца вредно вежба за наступ, нам каже:
- Жао ми је што нећу имати довољно времена да отпевам све што желим. Мораћу да изаберем најбоље од најбољих изворних српских песама, војвођанских, црногорских, иностраних, али и мојих најлепших новокомпонованих мелодија.
Наш лист ће читаоцима за Меримин концерт поделити 200 карата, као и њен диск. Организатори "Таш естрада" и ПГП РТС убеђени су да ће плава дворана те ноћи бити испуњена до последњег места, а специјални гости на концерту биће оркестар "Београдски солисти" Војкана Борисављевића,
Тамбурашки оркестар РТНС, Народни оркестар Мише Мијатовића и хор "Обилић-Крсмановић" на челу са Даринком Матић-Маровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације