Обрукао ме!

С. Н.

уторак, 13. 02. 2007. у 17:34

Обрукао ме!
Мара Стојадиновић заратила је са Сашом Поповићем у октобру прошле године када јој је забранио појављивање на фестивалу, а затим и у емисијама "Гранда". Све се десило зато што је певачицина другарица продала њене голишаве фотографије једном таблоиду.
МАРИЈА - Мара Стојадиновић заратила је са Сашом Поповићем у октобру прошле године када јој је забранио појављивање на фестивалу, а затим и у емисијама "Гранда". Све се десило зато што је певачицина другарица продала њене голишаве фотографије једном таблоиду. Уместо да напредује, Мара тврди да јој је Поповић ставио тачку на каријеру и обрукао је. Није јој јасно зашто је само она "жигосана" на тај начин када су се готово све "Грандове" певачице скидале за новине. Саша је остао "глув" на Маријине позиве, и не жели, каже, од свих пуленки да опрости само њој, иако је Мара чак понудила да купи цео тираж истоименог таблоида када је сазнала шта је снашло. Певачица, такође, прича да он одбија сваку врсту контакта са њом.
- Звала сам га, писала поруке, звала његове секретарице... али ништа - очајна је Мара. - Жао ми је због свега што се десило. Сви смо ми људи. Жив човек греши. Уосталом, нисам ни прва ни последња чије су голишаве слике угледале светлост дана. Само бих волела да ми се јави и каже због чега сам ја најгора? Ни на једно снимање "Гранда" нисам позвана од објављивања тог спорног часописа. Стварно не знам шта ми је даље чинити, огорчена сам.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације