Српско колце усред Загреба!

З. М.

26. 01. 2007. у 17:37

Српско колце усред Загреба!
Несвакидашњи спектакл 7. марта у хрватском главном граду. На концерту ће наступити Шабан Шаулић, Сека Алексић, Мирослав Илић, Ханка Палдум, најављује Влада Тришић, власник БН телевизије. Нису ме још звали, каже Мирослав Илић
ВЛАДА Тришић, власник БН телевизије из Бијељине, тврди да ће 7. марта Загребу бити одржан велики фолк-спектакл на коме ће учествовати најпознатији певачи из Србије и Босне и Херцеговине!
- Само дан уочи Дана жена одржаћемо тај концерт. Око саме локације још преговарамо. Ипак, оно што знамо је да ће наступити сјајни певачи како из Србије и Босне - Ханка Палдум, Шериф Коњевић, Стоја, Шабан Шаулић, Сека Алексић, Мирослав Илић, Индира Радић, Саша Матић... БН ТВ ће бити медијски покровитељ, а догађај ће сателитски преносити широм света.
* Зар не мислите да је мало рискантно у Загребу одржати концерт фолк музике које се многи тамо јавно гнушају?
- Јавно да, али тајно та музика код Хрвата одлично пролази - прича Тришић. - Убеђен сам да ће посета бити изнад наших очекивања. Не плашимо се, јер ако смо цивилизовани, не би требало да буде проблема. Уздамо се у то да ће домаћини бити гостољубиви.
Питали смо и наше певаче, актере овог (не)суђеног спектакла да ли су добили позив и шта мисле о наступу у Загребу.
- Концерт у Загребу?! Први пут чујем од вас. Нисам знао да се било шта крчка о томе - каже Мирослав Илић.
Индира Радић, коју смо затекли на путу ка Сплиту где треба да пева, поздравља идеју:
- На путу сам, идем у Сплит на тезгу! Нико ме није звао, али идеја је добра, радо бих певала у Загребу... Ипак све зависи од већ уговорених наступа. Ако то спремају, требају да зову што пре, а не у минут до 12!

САША МАТИЋ:
ДОБРА ИДЕЈА

- ЧУО сам из новина за ту идеју, али мене и мог менаджера још нико није позвао. Идеја је добра, а да ли ћу ићи, зависи од тога где ћу певати дан касније, за Дан жена!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

i_naravno_Dzej

27.01.2007. 18:05

He he he...narodnjaci su takvi, daj samo lovu, pjevace ako treba i na hitlerovu grobu.

Matrix

27.01.2007. 22:08

I rokeri su takvi. Npr. Elektricni orgazam. I tzv. zabavnjaci su isti takvi. Bajaga, Balasevic, Zeljko Joksimovic, Zeljko Samardzic...To nije pitanje vrste muzike vec problem moralnih principa i nacionalnog ponosa kod pojedinih Srba. Sta tek reci o glumcima. Bata Zivojinovic se uvlaci u du.. Borisu Dvorniku. Mirjana Karanovic igra u muslimanskom antisrpskom filmu o sudbini silovane muslimanke. Lista tih ljigavih nazovi umetnika je podugacka, ne mogu da se setim svih imena.