ПРВИ концерт у нашој престоници, заказан за 28. новембар, канадски рокер Брајан Адамс неће одржати ни у "Београдској арени", ни у "Пиониру", него у "Хали спортова"! Продукцијска кућа "Комуна" тврди да је била принуђена да промени локацију концерта због недефинисаних услова коришћења "Београдске арене" и нереалног потраживања надокнаде за струју током прошлогодишњег наступа илузионисте Дејвида Коперфилда, током којег су били коришћени искључиво агрегати.
- Ђорђе Милутиновић је директор непостојеће фирме - каже нам Макса Ћатовић из "Комуне". - Не постоје јасно дефинисани услови коришћења "Арене". Она нема сталну употребну дозволу, а 7. новембра истекла им је и привремена. Апсурдно је и што нам сада траже 780.000 динара за струју за Коперфилда, иако смо тада користили агрегате, а рачун за струју за концерт Фила Колинса био је само 200.000 динара. Значи, три пута више! Брајан Адамс пристао је да наступа у "Хали спортова", а ми смо били принуђени да подигнемо цену карте са 2.000 и 2.500 динара, на 3.000. Ко је купио улазницу за "Арену" моћи ће са њом да уђе у "Халу спортова".
Иако Ћатовић истиче да Адамс зна где свира, на званичном сајту овог музичара поред Београда и даље пише "Пионир" - "Арена". Канађанин, кога памтимо по карираним кошуљама, изгледа да не зна да га возају, јер у оквиру актуелне европске турнеје која обухвата и градове у којима није наступао, само дан пре Београда, уместо у Загребу свира у Осијеку?!